Undtagelsen

13. 16. og 17 August: Undtagelsen

13. 16. og 17 August

Undtagelsen

Den danske thriller 'Undtagelsen' er baseret på Christian Jungersens bestseller om fire kolleger, der synker længere og længere ned i et makabert magtspil.

Vi følger veninderne Iben og Malene, der sammen med to andre kvinder arbejde på Dansk Center for Information om Folkedrab.

Iben har været udsat for en traumatisk oplevelse, og Malene kæmper med alvorlig gigt. Disse problemer bliver dog til småting, da de begge begynder at modtage yderst ubehagelige dødstrusler.

Mistanken falder først på en serbisk krigsforbryder, som de skriver artikler om, men snart indser de, at kollegaen Anne-Lise, som de gennem årene har mobbet dagligt, også kunne stå bag.

Stemningen på kontoret bliver kun værre der fra og snart minder arbejdspladsen mest af alt om de krigszoner, som de har dedikeret deres liv til at skrive om. For er der én ting deres arbejde har lært dem, så er det, at vi ALLE er i stand til at slå ihjel!

Filmatiseringen af den succesfulde bog 'Undtagelsen' er ligesom sit forlæg en nervepirrende thriller, der undersøger, hvordan raffineret voksenmobning kan udvikle sig til et spil om liv og død. 

Instruktøren Jesper W. Nielsen stod sidst bag Der kommer en dag. På rollelisten ses et firkløver af dansk films førende skuespillerinder i form af Danica Curcic, Amanda Collin, Lene Maria Christensen og Sidse Babett Knudsen.

Spilletid 1 time og 50 minutter

Spilletider

Undtagelsen spiller i Læsø Bio

13. August kl 19.30

16. August kl 19.30

17. August kl 19.30

Billetpris 75,- for alle

Tilladt over 15 år

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.