Terminator: Dark Fate

21. samt 24. og 25 november : Terminator - Dark Fate

21. samt 24. og 25 november

Terminator - Dark Fate

Actionfilmen 'Terminator: Dark Fate' er den direkte efterfølger til Terminator 2: Dommedag, og har igen Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton i rollerne som cyborg og Sarah Connor.

I filmen slår Sarah Connor sig sammen med en hybrid mellem en cyborg og et menneske ved navn Grace, der er sendt tilbage i tiden for at beskytte den unge Dani. En avanceret dræberrobot er nemlig på sporet af Dani, og de eneste, der kan hjælpe, er Sarah og Grace.

'Terminator: Dark Fate' er den sjette Terminator-film, efter seriens begyndelse i 1984, men den tager udgangspunkt efter begivenhederne i den succesrige 2'er fra 1991.

Filmen blander ligesom forgængerne action og science fiction i nogenlunde lige dele, mens tidsrejser og tekonlogisk armageddon spiller en vigtig rolle.

Seriens helt store stjerne, 72-årige Arnold Schwarzenegger, vender tilbage i en mystisk rolle, mens Linda Hamilton for første gang siden 1991 spiller en af filmhistoriens sejeste actionhelte, Sarah Connor.

Manden bag den rapkæftede superheltefilm, Deadpool, sidder i instruktørstolen, og James Cameron, som var med til at starte det hele, producerer.

Spilletider

Terminator - Dark Fate spiller i Læsø Bio
21. november kl 19.30

24. november kl 15.00

25. november kl 19.30

Billetpris 75,- for  voksne 

Tilladt over 11 år

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.