Operation Napoleon

5. 8. og 9. oktober: Operation Napoleon

5. 8. og 9. oktober

Operation Napoleon

Filmen 'Operation Napoleon' er baseret på bestselleren af Arnaldur Indriðason, der kan beskrives som Islands svar på Jussi Adler-Olsen.

Historien starter tilbage i tiden, da et Nazi-fly i krigens sidste dage under stort hemmelighedskræmmeri letter fra Berlin med en hemmelig last. På sin rute styrter det ned på Islands største gletsjer, Vatnajökull, hvor det først dukker op mange år senere.

I Reykjavik modtager den unge advokat Kristín et forvirret opkald fra sin bror og en mystisk video, som viser ham tage selffies omkring et flyvrag, der bærer et hagekors, og indvendigt gemmer på flere frosne lig.

Da noget utydeligt skrift indikerer en Operation Leon… Napoleon… en konspiration med forgreninger fra Island til Amerika med rødder i Nazi-Tyskland, bliver det begyndendelsen på noget langt mere uhyrligt. Efterhånden som brikkerne falder på plads, bliver det et spørgsmål om liv eller død.

 I en af hovedrollerne ses den prisbelønnede skotske skuespiller Iain Glenn, der bl.a. kendes fra 'Downtown Abbey' og 'Game of Thrones”'

Spilletider

Torsdag d. 5. oktober kl. 19:30

Søndag d. 8. oktober kl. 19.30

Mandag d. 9. oktober kl. 19:30

 

Billetpris: 
Voksne: 85 kr. 
 

Tilladt for alle over 15 år

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.