Nattevagten 2

27. og 28. december: Nattevagten 2

27. og 28. december

Nattevagten 2

Gyserfilmen 'Nattevagten - dæmoner går i arv' er et nyt kapitel i fortællingen, der begyndte i den populære danske film Nattevagten fra 1994.

Den unge medicinstuderende Emma beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete i kælderen under Retsmedicinsk Institut for næsten 30 år siden, hvor hendes forældre Martin og Kalinka nær blev dræbt af den psykopatiske seriemorder Kommissær Wörmer. 

Emma tager et studiejob som nattevagt samme sted og får iværksat et uautoriseret møde med Wörmer i hans isolationscelle på psykiatrisk adeling på Sct. Hans. 

Mødet vækker kommissæren fra en mangeårig komatilstand og sætter gang i et blodigt hævntogt mod alle dem, der i sin tid beseglede hans skæbne. Nu er det op til emma at finde sammenhængen og stoppe vanviddet...

Ole Bornedal står bag manuskript og instruerer fortsættelsen, som han også gjorde på den originale film, samt den amerikanske genindspilning fra 1997, Nightwatch.

Flere af den første films hovedroller vender tilbage, herunder Nikolaj Coster-Waldau, Kim Bodnia og Ulf Pilgaard, mens nye navne bl.a. tæller Fanny Bornedal som nattevagtens datter, Emma, Paprika Steen, Sonja Richter og Alex Høgh Andersen.

Spilletider

Onsdag d. 27. december kl. 19.30
Torsdag d. 28. december kl. 19.30

 

Billetpris: 
Voksne: 85 kr. 
 

Tilladt for alle over 15 år

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.