Jonas Kaufmann - Operakoncert

23. marts: Jonas Kauffmann - Gallakoncert

23. marts

Jonas Kauffmann - Gallakoncert

Efter succesen med Jonas Kaufmanns Galla Event (2020) og rollen som Radamés i Aida, vender den tyske stjernetenor nu tilbage på Arenaen den 20. august 2023, til en ny begivenhedsaften, hvor han vil fortolke tre forskellige karakterer i scenisk form.

Med sig har Kaufmann de to verdensstjerner Sonya Yoncheva og Ludovic Tézier, så man er i det allerfineste selskab på verdens største operascene, den næsten 2.000 år gamle Arena di Verona. Det er et varieret program der bydes på af de 3 stjernesangere alle i verdensklasse, med arier og duetter af Puccini, Verdi, Giordano, Lehar, Bizet, Leoncavallo, Curtis, Offenbach, Bernstein, Morricone og Zimmer.

Jonas Kaufmann er tysk tenor.Han er bedst kendt for sine præstationer i spintoroller (forstærket/kraftfuld stemme) som Don José i Carmen, Cavaradossi i Tosca, Maurizio i Adriana Lecouvreur og titelrollen i Don Carlos. Han har også sunget tenorroller i operaer af Richard Wagner med succes i Tyskland og i udlandet, især på Metropolitan operaen. Jonas Kaufmann har optrådt på de fleste store operascener rundt omkring. I 2013 blev Kaufmann tildelt titel af Kammersanger ved den bayerske Statsopera af det bayerske ministerium for kunst. Kaufmann regnes i dag for en af verdens førende tenorer.

Spilletider

Lørdag d. 23. marts kl. 15.00

 

Billetpris: 
Voksne: 185 kr. 
Der serveres forfriskninger i pausen

Billet skal bestilles på tlf: 28 19 73 94

 

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.