Julekoncert med Andre Rieu i Læsø Bio

d. 4. og 5. December: Julekoncert med André Rieu

d. 4. og 5. December

Julekoncert med André Rieu

Kongen af vals giver en festlig og spektakulær koncert fra sit nye Vinterpalads i hjembyen Maastricht. Kom i den helt rigtige julestemning, mens I synger og danser til skønne julesange, romantiske valse og smukke melodier som Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, en helt exceptionel udgave af Walking in the Air og mange flere!

Oplev det storslåede palads udsmykket med 150 smukke lysekroner, flere end 50 venetianske kandelabre og vældige buede vinduer, som afslører et muntert vinterlandskab med skøjtebaner og skøjteløbere. Christmas with André vil med garanti gøre jer varme om hjertet og få jer i den helt rigtige julestemning.

 “Julen er den dejligste tid på året, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at tilbringe den sammen med venner, familie og fans i min hjemby. Jeg vil også gerne invitere mit biografpublikum med på denne smukke rejse til julens eventyrland,” siger André Rieu.

Tag familie og venner med, og nyd den spektakulære musikbegivenhed på det store lærred. Ud over klassiske julemelodier og utrolige overraskelser får biografpublikummet også eksklusiv backstageadgang, og biografvært Charlotte Hawkins taler med André Rieu om tilblivelsen af hans musikalske vintereventyrland.

Koncerten vises i Læsø Bio d. 4 og 5. December kl. 15. 
Der vil i pausen blive serveret lidt lækkert, og dette er også inkluderet i billetprisen.


Billetter købes ved Automester Byrum eller i biografen. 

Spilletider

"Christmas with André Rieu" spiller i Læsø Bio

Lørdag d. 4. december kl. 15:00

Søndag d. 5. december kl. 15:00

Billetpris: 185 kr. - Forfriskning i pausen er inkluderet 
 

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.