Familien Jul og Nissehotellet

16. 19. og 20. December: Familien Jul og Nissehotellet

16. 19. og 20. December

Familien Jul og Nissehotellet

Julefilmen 'Familien Jul & Nissehotellet' er en ny film i rækken om drengen Hugo, der elsker nisser, og resten af hans familie.

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive "stor".

Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet. Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende.

Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi. Men spørgsmålet er, om Hugo lader sig overtale til endnu et nisseeventyr.

'Familien Jul & Nissehotellet' er det tredje kapitel i serien af danske familiefilm, som startede i 2014 med Familien Jul og blev efterfulgt af Familien Jul - I nissernes land to år senere.

Filmen byder på underholdning for hele familien og i dens magiske verden kan vi bl.a. opleve talende bøger, flyvende tallerkener og en bøvsende teenage-nisse, der hedder Dvaski.

 

Spilletid: 1 time og 30 minutter

Spilletider

"Familien Jul" spiller i Læsø Bio

Torsdag d. 16. December kl. 193:0

Søndag d. 19. December kl 15:00

Mandag d. 20. December kl. 19:30

Billetpris: 
Voksne: 85 kr. 
Børn: 70 kr.

Tilladt for alle over 7 år 

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.