De frivillige

De frivillige

Anders Mathesen kender de fleste fra de fremragende stand-up-shows med Anden og for en dels vedkommende også fra hans arbejde med Terkel i Knibe og Ternet Ninja. Og så fik han sådan set også fremragende anmeldelser for sin præstation som Simon Spies. Nu er Anden tilbage på det store lærred som skuespiller - denne gang i rollen som Niels, en indsat i fængslet og leder af et kor... 

Se omtalen her:

'De Frivillige' er et nyt dansk komedie-drama af Frederikke Aspöck og Lars Husum, med Jacob Lohmann og Anders Matthesen i hovedrollerne.

Den charmerende og manipulerende finansmand Markus Føns (Lohmann), bliver varetægtsfængslet pga. anklager om økonomisk bedrageri. Markus forventer ikke at fængselsopholdet bliver det store problem, da hans kontakter i underverdenen endelig kan komme ham til gode.
Sådan går det dog ikke. En bande med relation til en af Markus’ mere tvivlsomme forretninger, overfalder ham i fængslet. Den eneste vej væk fra faren han kan finde frem til, er at gå i frivillig isolation.

I den nye afdeling får Markus Føns meldt sig ind i fængselskoret, hvor han møder sangernes uofficielle leder Niels (Matthesen). Der går dog ikke længe før Markus er træt af at skulle følge andres ordre, så en kamp om at opnå positionen som den uofficielle leder af koret sættes i gang!

Frederikke Aspöck og Lars Husum har formået at skabe en fængende og underholdende fortælling, som primært foregår inden for fængslets grå vægge. Frederikke Aspöck er kendt for hendes arbejde med bl.a. 'Rosita' og 'Labrador'.

'De Frivillige' byder på både Jacob Lohmann, Anders Matthesen, Christopher Læssø, Søren Malling og mange andre fantastiske skuespillere. Anders Matthesen har senest fået stor opmærksomhed med 'Ternet Ninja', der bærer titlen som den mest sete danske animationsfilm.

 

Spilletider

De frivillige spiller i Læsø Bio
den 27. og 30. juni og den 31. juli kl. 19.30

Billetpriser 75,- kr

Børn 60,- kr.

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.