Birthday Girl

25. 28. og 29. april: Birthday Girl

25. 28. og 29. april

Birthday Girl

Filmen 'Birthday Girl' foregår ombord på en cruiseliner på vej til Caribien. Den 42-årige Nanna har inviteret sin datter Cille og hendes bedste veninde på et cruiseophold - en rigtig mor-datter-oplevelse - for at fejre Cilles 18-års fødselsdag.

Forventningerne er høje, og de har sammen lagt store planer for dagene om bord på cruiseren. Men allerede den første aften forvandles drømmeferien til et mareridt.

Dagen derpå vågner Nanna og opdager, at Cille er forsvundet og panikken breder sig. Da hun endelig bliver fundet, står det klart for Nanna, hvad der er sket. Cille er blevet voldtaget, men hun husker intet fra natten. 

Nanna forlanger at sagen skal anmeldes og undersøges, men hun indser hurtigt, at hvis retfærdigheden skal ske fyldest, så må hun må tage sagen i egen hånd.

Det er den kritikerroste instruktør Michael Noer, der står bag. Han har film som Før Frosten, Nøgle Hus Spejl og Nordvest på sit CV. Rollelisten består bl.a. af Trine Dyrholm samt Flora Ofelia Hofmann Lindahl og Maja Ida Thiele.

Spilletider

Torsdag d. 25. april kl. 19.30
Søndag d. 28. april kl. 19.30
Mandag d. 29. april kl. 19.30

 

Billetpris: 
Voksne: 85 kr. 
 

Tilladt for alle over 15 år

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.