Andre Rieu - Shall we dance?

27. og 28. juli 19.30 - Andre Rieu - Shall we dance?

27. og 28. juli - tid følger

Andre Rieu - Shall we dance?

Sidste år prøvede vi for første gang at vise tv-transmissionen fra Andre Rieus spektakulære koncerter, og det var så god en oplevelse, at den synes vi at Læsø skal have igen - så vi viser nu 2019-udgaven af hans show Shall we dance fra Maastricht.

André Rieus årlige koncerter i hjembyen Maastricht tiltrækker jo fans fra alle verdenshjørner og det er tydeligt, at koncerterne både for de medvirkende og for gæsterne er store oplevelser, hvor der er masser af plads og overskud til både sjove indslag, leg med musikken og indbyrdes drillerier - og ikke mindst selve musikken.

Temaet er jo dansen og ikke bare en almindelig dans - det er naturligvis de kendte wienervalse, som har været en så stor inspiration for André gennem hele hans karriere, at dens tre-fjerdedels takt på mange måder er blevet pulsen i hans liv. Og i år vil maestroen vække valsene til live med en uforglemmelig aften med musik og dans.

Vær med, når André Rieu, hans Johann Strauss Orchestra, sopraner i verdensklasse, The Platin Tenors og særlige gæster byder på en magisk biografoplevelse. Publikum vil blive inviteret bag scenen og opleve et eksklusivt interview med André og vil, som altid, få nogle skønne overraskelser.

Spilletider

André Rieus Shall We Dance spiller i Læsø Bio
lørdag den 27. kl. 20 og søndag den 28. juli kl. 20.00

Billetpris: 175 kr.

Kiosk og billetsalg åbner altid en halv time før hver forestilling eller arrangement.